Ovim DAMAMA horoskopa ljeto donosi ljubav srecu a mozda i BRAK!

Leto uveliko treje , a nase dame horoskopa su se malo opustile i resile da se zabave i da iskoriste svo vreme za odmor i uzivanje. Situacija kod njih je sarenolika , ali uglavnom su zadovoljne svojim trenutnim situacijama.

Medjutim ove tri dame horoskopa su izuzetno rasoplozene da ovo letomaksimalno iskoriste i da za sebe uzmu samo ono najbolje od svega.

Loading..

One su dame BIK, DEVICA i JARAC!

 

DAME BIK

Ovo leto vas naprosto mami da se uzivite u njega i da za sebe uzmete samo ono najbolje od svega. Vama je potreban samo mali komadic neba jer sve drugo imate .Ali one najvise od svega zude za samo malo srece

Koja ce im i doci i brze nego sto se nadaju.I sta god za njih ta sreca znacila i u kom obliku im trebala bas takva ce i stici. I imace onaj najsjajniji osmeh na licu tada.Imace sve sto im je potrebno da ga vise nikada ne skidaju sa lica.

Loading..

Dame Bikovi ce ovog leta uzivati u divnim trenutcima sa onima koje voli najvise i do kojih joj je najvise i stalo.One su te kojima je trebalo i malo vremena da sve usklade ali kada su konacno uspele sada imaju sansu samo da je umnozavaju i dalje da sire.

 

DAMA DEVICA

Devicama je ovo najbolje doba u godini, generalno vole leto , ali ovo ce njima doneti nesto posebno. Iako ste vec u vezama i imate stabilan odonos, pitali ste se kada ce na vasoj ruci zasijati onaj prstencic sa kamickom.

Ali ne brinite necete morati jos dugo da o tome razmisljate jer ce vasa voljena osoba da se pobrine da od kraja ovog leta pored vaseg imane bude upisano njegovo prezime. Dosta srece i ljubavi vas ocekuje na vasem zajednickom putu.

Dosta jako lepih trenutaka i dosta lepih osecanja koja vs ves obasipaju, A ovao ce za vas biti samo tacka na I , samo jedno vise slovo  koje cete skupa da napisete. Vreme je sada na vasoj strani i radi samo za vas i za vas dvoje ce na dalje i raditi. Imate priliku da iskusite svu srecu koja postoji i ne dajte da to iko i ista upropasti. Ne dozvolite da vam iko stane na pu vasoj sreci.

 

DAMA JARAC

Ovoj dami je potrebna bila ljubav i to ocajno. Ona je volela ali joj osecanja i nisu u poslednje vreme bila uzvracena.Ona je zelela da sve to bude kako je ona osmislilia, ali nista nije islo po njenom planu i programu.

Stvari su se otimale kontroli i onda je ona volela , on se pravio hladnim i obratno.Nikad i u isto vreme zajedno da svoje emocije pokazu.Zato su resili da se mnogo vise paznje pristupe svojim ljubavnim problemima.

I zato ce i njima uskoro u zivot uploviti sasvim nova osoba kojoj ce pokloniti srce i dusu , kojoj ce dati sva njena osecanja. Sve sto je imala u sebi a nije imala kome da ih da. Ona je neko ko ume da voli jako i strastveno.

A ovog puta ,imace i koga.Ova osoba ce joj obeleziti zivot.

 

Author: goga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *